Opis
Kuhinjski nož TRAMONTINA je neizostavni deo svake kuhinje , kao i odličan saveznik u pripremanju hrane . Ovaj kvalitetni , pouzdan i savršeno oštar nož savršeno će Vam pomoći da isečete meso , odvojite meso od kosti , filetirate ribu , sečete voće i povrće … Tramontina noževi , najpoznatije Brazilske marke , izrađeni su od najkvalitetnijih materijala , koji garantuju lako oštrenje , kao i dug vek trajanja . Udobna drška Tramontina kuhinjskog noža omogućiće Vam dase veoma lako koristite nožem . Ovaj kuhinjski nož naziva se još i francuski nož , ima dugačku trouglastu oštricu , sa blagim zakrivljenjem , što Vam omogućava da sa lakoćom pomerate nož napred – nazad priliko sečenja , a takože pruža stabilnost prilikom primene veće sile .
Karakteristike proizvoda :
- Kuhinjski TRAMONTINA nož
- Dužina noža je 31 cm , dužina sečiva 19 cm
- Udobna anatomska polipropilenska drška
- Izrađen od nerđajućeg čelika
*Upotreba i održavanje TRAMONTINA *
-Pre prve upotrebe,preporučujemo Vam da pribor operete ručno,toplom vodom i deterdžentom.Isperite i dobro osušite.
-Nemojte potapati ili ostavljkati ostatke hrane na priboruza jelo duže vreme ( Može doći do površinskih oštećenja/ ili mrlja na priboru).
-Uz pribor za jelo preporučujemo korišćenje drvenih ili poliuretanskih daski za sečenje.Ne preporučujemo staklene ili mermerne površine za sečenje,jer se oštra ivica moće brzo oštetiti.
-Ne preporučujemo da pribor koristite kao otvarač ili odvijač.
-Nikada nemojte hvatati ili uvrtati sečiva.
-Pribor Tramontina je vodootporan i pogodan za pranje u mašini za pranje posuža,ali ga grubi deterdženti za pranje ogu vremenom potamneti.Preporučujemo ručno pranje i temeljno sušenje nakon svake upotrebe.
-za oštrenje koristite čelik za oštrenje ili drugi alat za oštrenje da biste brusili ivicu noža.
* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.