Akcija! Preporučujemo

Liveni tiganj okrugli 27 cm

Karakteristike proizvoda :

  • Tiganj okrugli prečnika 27 cm ( mereno od odlivka do odlivka)
  • Dno tiganja prečnika 22 cm
  • Dubina ovog tiganja iznosi 5 cm
  • Težina : 2,1 kg

2.990,00 RSD

Šifra proizvoda: 2132 Kategorije: , ,

Opis

Liveni tiganj okrugli 27 cm idelno rešenje za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane. Savršen za pripremanje hrane kod kuće, kao i u prirodi. Ovaj tiganj možete koristiti za prženje mesa, povrća, jaja sa ili bez ulja. Takođe, može vam koristiti za  kuvanje ili pečenje u rerni do 500 °C (sve vrste hleba, pita i pica). Idealan je za roštiljanje kako kod kuće, tako i  u prirodi.

Liveno posuđe je idealno rešenje za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane. Ovo posuđe možete koristiti kod kuće, ali i u prirodi. Ovaj tiganj pogodan je za pripremu palačinki/ tortilja, za pečenje u rerni, kao i za roštiljanje u prirodi, sa ili bez ulja…

Liveni tiganj okrugli 27 cm možete koristiti u domaćinstvu, na svim vrstma šporeta, čak i na indukcionim pločama. Možete ga koristiti u rerni ili u prirodi, direktno na žaru..

Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni. Takođe, hrana u njemu dugo ostaje topla. Pre upotrebe potrebno je malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji.

Karakteristike proizvoda :

  • Tiganj okrugli prečnika 27 cm ( mereno od odlivka do odlivka)
  • Dno tiganja prečnika 22 cm
  • Dubina ovog tiganja iznosi 5 cm
  • Težina : 2,1 kg

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Naziv proizvoda: Liveni tiganj okrugli 27 cm
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla:  P.R.C
Distributer: T.U.R Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll