Zimske bašte uz dvorišne grejače

Ukoliko želite da uživate u bašti, dvorištu, uz omiljeno piće i hranu, na svežem vazduhu, plinske pečurke i piramide su rešenje. Dvorišni grejači će podići temperaturu na vašoj terasi ili bašti prijatno brzo. Bez dima i varnica možete uživati u prelepoj atmosferi tokom cele godine.

pečurke i piramide

 

Plinske piramide:

 

Plinska piramida sa vidljivim plamenom je idealna za zimske bašte. Ovaj prelepi grejač daje romantični osećaj bašti ili vrtu. Za razliku od ostalih grejača, ovaj grejač prenosi toplotu duž cele svoje cevi i metalna konstrukcija ga štiti od spoljnih uticaja. Plinska piramida ima dizajn koji je prilagođen za jake vetrove. Ukoliko dođe do prevrtanja, plinska piramida poseduje sistem koji automatski gasi plamen. Efekat vidljivog plamena daje savršen ambijent za restorane, kafiće, proslavu venčanja, svečane večere itd. Plinska piramida radi na propan-butan gas. Plinska boca od 10 kg se postavlja u kućište piramide. Plinska piramida poseduje dugme za automatsko paljenje, kao i detekciju plamena.

Plinske pečurke:

 

Plinska pečurka (Gasni grejač , Patio heater) je gasna grejalica namenjena za spoljnu upotrebu. Idealna je za zagrevanje bašta, kafića i restorana, dvorišta, terasa itd. Sa plinskom pečurkom možete uživati i na niskim temperaturama. Opseg grejanja do 80 m2. Plinska pečurka koristi plinsku bocu od 10kg, koja se smešta u kućište pečurke. Na kućištu grejača se nalazi otvor kroz koji može da se odvije ili zavije ventil na plinskoj boci.

Plinska pečurka (gasni grejač) daje sledeću temperaturu na otvorenom:

Ugradnja plinskih pečurki i piramida:

montiranje plinskih pecurki

 

Za naše kupce, vršimo instalaciju plinskih pečirki i piramida. Cena instalacije po jednom grejaču je 1500 din. + troškovi prevoza do adrese kupca.

Ukoliko kupujete samo plinski grejač, dostava je besplatna brzom poštom i u vakom trenutku se možete besplatno konsultovati sa našim serviserom vezano za instalaciju.

 

Scroll