Bure PVC 15 L

Karakteristike proizvoda :

  • Bure PVC 15 L za kiseli kupus
  • Izrađeno je od plastike koja je bezbedna za korišćenje u domaćinstvu
  • Poseduje poklopac

390,00 RSD

Šifra proizvoda: 2059 Kategorije: ,

Opis

Bure PVC 15 L za kiseli kupus predstavlja jedan od neizostavnih proizvoda pripremanja zimnice. Posao oko pripremanja zimnice nije ni malo lak. Pripremanje zimnice zahteva puno vremena,novca,ali i veštine. Ali, svakako pruža Vam veliko zadovoljstvo,kada na kraju dobijete tradicionalni ukus i kvalitet.

Kako nam se jesen približava, krećemo sa pripremama za zimski period. Jedna od priprema jeste i priprema hrane. Kiseli kupus na prvom mestu, u skoro svim domaćinstvima, zahteva dobru pripremu, kao i posudu koja će očuvati svežinu i dobar ukus.

Bure PVC 15 L odlikuje čvrsta forma, koja Vam obezbeđuje postojanost dugi niz godina. Takođe, lagane je strukture, i nećete imati problem prilikom premeštanja, čak i kada kupus stavite unutra.

Izrađeno je od polipropilena, plastike koja je bezbednaza upotrebu u domaćinstvu, bez štetnih materija. Takođe, karakteriše ga izuzetna izdržljivost na spoljašnje uslove, što je od velike važnosti, zbog niskih temperatura na kojima se zimnica čuva.

Ovo bure možete koristiti za različite namene kao što su skladištenje pijaće vode, raznih dugih tečnosti, zrnastih materijala, kao i za fermentaciju voća.

Karakteristike proizvoda :

  • Bure PVC 15 L za kiseli kupus
  • Izrađeno je od plastike koja je bezbedna za korišćenje u domaćinstvu
  • Poseduje poklopac

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Naziv proizvoda: Bure PVC 15 L
Vrsta robe: Bure za zimnicu
Zemlja porekla:  P.R.C / Srbija
Distributer: Tur Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll