Čaša za vino Leona

Karakteristike proizvoda :

  • Set od šest čaša poznatog češkog kvaliteta
  • Zapremina čaše iznosi 590 ml
  • Fabričko pakovanje, idealno za poklon
  • Mogu se prati u mašini za pranje posuđa

1.250,00 RSD

Šifra proizvoda: 2090 Kategorija:

Opis

Čaša za vino Leona- Za pravo uživanje u vinu potrebno je izabrati odgovarajuću čašu. Izbor prave čaše za vino pruža mogućnost da se iz pića izvuku sve najbolje karakteristike- ukus, aroma, kao i harmonija.

Ovaj set poseduje šest čaša bez stope. Bez obzira na priliku, ove elegantno dizajnirane kristalne čaše sigurno će ostaviti dobar utisak. Staklo je napravljeno od najkvalitetnijeg kristala, bez olova, u Češkoj.

Čaša za vino Leona- Dobrim visnkim čašama smatraju se one koje su izrađene od bezbojnog stakla, bez ikakvih ukrasa. Deblje staklo odgovara punijim crvenim vinima. Vinske čaše sužavajse prema vrhu, kako bi se aroma vina koncentrisala i lakše omirisala.

U velikim vinskim čašama najbolje je služiti crvena vina. Ovakve čaše imaju veći balon- puniji i okrukliji, i veći otvor. Veći otvor omogućava Vam da osetite aromu vina. Složene arome i ukus crnog vina zahtevaju čašu sa većom površinom, kako bi vino došlo u kontakt sa više vazduha.

Osim izbora čaše, jako je bitna i temperatura vina koje se poslužuje. Do 14 °C treba rashladiti crvena vina, dok ajvišu temperaturu zahtevaju tamocrvena vina, koja se služe na temperaturi „vinskog podruma“ 15 °C- 19 °C.

Karakteristike proizvoda :

  • Set od šest čaša poznatog češkog kvaliteta
  • Zapremina čaše iznosi 590 ml
  • Fabričko pakovanje, idealno za poklon
  • Mogu se prati u mašini za pranje posuđa

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 2,5 kg

Naziv proizvoda: Čaša za vino Leona
Vrsta robe: Čaše
Zemlja porekla: Češka
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll