Činija srce

Karakteristike proizvoda :

  • Činija izrađena od drveta bukve
  • Dimenzije činije iznose : 28 cmm x 29 cm x 3 cm
  • Veoma je laka za održavanje

870,00 RSD

Šifra proizvoda: 1008 Kategorije: ,

Opis

Činija srce izrađena od drveta bukve. Idealna za serviranje svih vrsta namirnica. Drveni pribor ima viševekovnu tradiciju u svim kulturama, i na svim kontinetima, jer je bilo lako dostupno, takođe i lako za obradu. Čak i sa pojavom drugih materijala koji pogoduju proizvodnji ovakvih proizvoda, drveni pribor, daske za sečenje i serviranje, kao i drvene kutije za hleb, nisu prestale da se koriste.

Činija srce veoma je laka za održavanje. Nakon korišćenja potrebno je oprati je hladnom ili toplom vodom, deterdžentom i sunđerom, nemojte koristiti žicu. Nakon pranja, činiju obrišite suvom krpom ili ubrusom. Da bi činija duže trajala, možete premazati nakon pranja nekim jestivim uljem( suncokretovo, maslinovo itd.). Tako će daska trajati duže, i biti sjajna.

Karakteristike proizvoda :

  • Činija izrađena od drveta bukve
  • Dimenzije činije iznose : 28 cmm x 29 cm x 3 cm
  • Veoma je laka za održavanje

Drveni pribor je zdraviji u odnosu na pribor napravljen od čelika ili plastike,jer se na drugim materijalima bakterije nesmetano zadržavaju i razvijaju,dok drvo im prirodnu otpornost koja uništava bakterije.Takođe,drvene daske štite Vaše noževe od ubrzanog tupljenja.

Drenarija za domaćinstvo Vam može trajati i nekoliko godina,ukoliko je pravilno održavate.Ne smete je izlagati visokim temperaturama i ne smete je potapati u vodi.Potrebno je i da je premažete zažtitnim uljem kako bi je sačuvali od pucanja.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om

 

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg

Naziv proizvoda: Činija srce
Vrsta robe: Daska za serviranje
Zemlja porekla: Srbija, Kruševac
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll