Drvena daska 40 cm

1.290,00 RSD

Šifra proizvoda: 1770 Kategorije: ,

Opis

Drvena daska 40 cm- višenamenska daska koja će Vam poslužiti za serviranje sira, predjela, malenih zalogaja, kao i mnoge druge hrane. Ova daske dodaće savršenu notu elegancije Vašem stolu. Daske su ručno izrađene od  čvrstog, prirodnog drveta manga. Zbog prirodne varijacije u strukturi drveta, ne možete pronaći dve potpuno iste daske. Veoma su lake za održavanje. Preporučujemo ručno pranje, toplom vodom i deterdžentom, najmanje 20 sekundi, nakon korišćenja, kako biste uklonili sve ostatke hrane. Preporučujemo da dasku premažete uljem, kako bi se održao zaštitni sloj.

Drvena daska 40 cm okruglog oblika, sa prirodnom ivicom. Savršena je za serviranje hleba i sireva, kao i suhomesnatih proizvoda.  Osim za serviranje, biće Vam savršeni pomoćnik i za sečenje namirnica, sireva, mesa, voća ili povrća.  Poseduje ručku sa kanapom, što Vam znatno olakšava korišćenje i odlaganje daske.

Karakteristike proizvoda :

  • Daska za sečenje i serviranje
  • Izrađena od drveta manga
  • Prečnik daske sa drškom : 40 cm
  • Debljine 2 cm
  • Preporučujemo  ručno pranje

 

*Kako biste produžili životni vek proizvoda, pridržavajte se prporuka za korišćenje proizvoda.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 1,3 kg

Naziv proizvoda: Drvena daska 40 cm
Vrsta robe: Drvenarija
Zemlja porekla: Indija
Uvoznik: „Gasiks“ Tech, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll