Emajlirane šerpe set od 3 crne

Dimenzije šerpa: 16,5 cm, 18 cm, 20 cm.

Nema na zalihama

Kategorije: ,

Opis

Emjalirane šerpe set od 3 crne tradicionalnog dizajna, idealnih dimenzija za svaku kuhinju.

Emajlirano posuđe je dugotrajno, otporno na hemijske uticaje i habanje, jednostavno za održavanje. Emajlna prevlaka ima glatku stabilnu površinu neporoznog topljenog stakla, koja sprečava da se bakterije na njoj zadržavaju i omogućuje lako čišćenje i održavanje posude. Može se koristiti za spremanje, čuvanje i serviranje hrane.

Emajl je matrijal koji nastaje tako što se na visokim temperaturama staklo prevuče preko metala/ čelika, što posuđe čuva od korozije, ne ispušta štetne materije u namirnice. Otporan je na grebanje i visoke temperature. Emajl je odličan provodnik toplote, stoga, veoma brzo dostižete željenu temperaturu. Sa ovom emajliranom šerpom možete koristiti i metalni pribor, bez bojazni da ćete Emjalirane šerpe set od 3 crne oštetiti. Ove šerpe pogodne su i za pranje u mašini za pranje posuđa.

Kako biste produžili vek trajanja emajliranog posuđa i sačuvali njegovu čvrstoću, savetujemo Vam da se pridržavate pravila korišćenja emajliranog posuđa.

Dimenzije šerpa: 16 cm, 18 cm, 20 cm.

* Iskazane mere šerpi su spoljne.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 1,1 kg

Scroll