Akcija!

Komplet grejalica 1,5 kW sa bocom od 10 kg

11.439,00 RSD

Opis

Komplet grejalica 1,5 kW sa bocom od 10 kg. Grejalica se direktno zavija na plinsku bocu i može da zagreje do 20 m². Uz grejalicu dobijate adapter sa kojim je veoma jednostavno montirate na sve plinske boce.

Komplet  sa bocom od 10 kg je lak za korišćenje i za par minuta može zagrejati celi prostoriju. Komplet je lako prenosiv i može se koristiti za vikendice, kampovanja, kancelarije, garaže itd. Komplet možete koristiti kao primarno grejno telo, ali i za dogrevanje prostorija. Jako je praktičan za korišćenje, jer ga možete uključiti i iskljičiti kada god Vam odgovara.

Boca koju dobijate u Komplet grejalica 1,5 kW sa bocom od 10 kg je nova i atestirana. Standarna boca koja se koristi u domaćinstvu. Boca poseduje ventilsa standardnim ( levim) navojem 1/2 coli. Svaka naša boca posedje utisnuti žig sa datumom atesta. Boce su izrađene  prema standardima: SRPS, Evropskim normama EN. Kvalitet proizvoda je kontrolisan od vodeće sertifikacione kuće TÜV.

 

Komplet sadrži:

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 11 kg

Naziv proizvoda: Komplet grejalica 1,5 kW sa bocom od 10 kg
Vrsta robe:  Plinska grejalica / plinska boca
Zemlja porekla:  Grejalica - Turska , Boca - Srbija
Uvoznik: „Gasiks“ Tech, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll