Liveni duboki grill tiganj sa emajlom

Karakteristike:

26×26 cm (prečnik gornjeg dela tiganja sa odlivcima)
Težina: 2,7 kg

3.990,00 RSD

Šifra proizvoda: 1417 Kategorije: , ,

Opis

Liveni duboki grill tiganj sa emajlom- Ovaj gril tiganj savršen je za roštilj kod kuće na šporetu ili rešou, rerni, indukcionoj ploči itd.  Zbog kvalitetnog gusa iz koga je izliven tiganj i svoje rebraste površine, mnogi ga smatraju prenosivom roštilj pločom. Pogodan je za sve vrste šporeta. Liveni gril tiganj trpi velike temperature i hrana se na njemu ne lepi. Tiganj je lak za održavanje.

Dovoljno je da se pre upotrebe malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji. Kada se zagreje, čarolija može da počne. Zahvaljujući rebrsatoj površini i gusu koji je dobar provodnik toplote, za par minuta možete izgrilovati ribu, piletinu, povrće itd.

Emajlirana površina omogućava lakše održavanje i čišćenje  gril tiganja, a crvena boja mu daje eleganciju.

Liveno posuđe je bezbezdno i efikasno u kuhinji. Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni.

 

Karakteristike:

26×26 cm (prečnik gornjeg dela tiganja sa odlivcima)
Težina: 2,7 kg

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

 

Dodatne informacije

Težina 2,6 kg

Naziv proizvoda: Liveni grill tiganj sa emajlom
Vrsta robe: Liveni tiganj
Zemlja porekla: P.R.C.
Uvoznik : „Gasiks Tech“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll