Akcija!

Liveni plinski rešo sa 2 gorionika

Tehničke karakteristike:

Snaga: 2x3kW

Pritisak: 28-30 mbar

Dimenzije proizvoda: 46x25x11,5 cm

3.990,00 RSD

Šifra proizvoda: 1998 Kategorija:

Opis

Liveni plinski rešo sa 2 gorionika je idealan za kuvanje i pečenje hrane u prirodi ili vašem dvorištu, u prirodi ili gde god poželite na otvorenom. Liveni plinski gorionik je jako stabilan i izdržljiv jer je izrađen ceo od livenog gvožđa, što Vam pruža sigurnost da ovaj proizvod koristite dugi niz godina.. Poseduje 2 zasebna visokokvalitetna mesingana ventila za fino podešavanje plamena. Maksimalna snaga jednog gorionika je 3 kW.

Liveni plinski rešo sa 2 gorionika koristi regulator niskog pritiska 1, 5 kg, 28/ 30 mbar, koji nije uračunat u cenu proizvoda. Zbog materijala, od koga je izrađen, veoma je izdrđljiv, a pogodan je za zagrevanje posuda prečnika 9 cm do 30 cm ) po jednom gorioniku). Takođe, na ovom gorioniku možete koristiti i livenu roštilj ploču, vok ili tiganj.

Plinske gorionike možete koristiti tokom cele godine. Gorionici su pogodni za zagrevanje različitih posuda,kao i ploča za pečenje hrane. Pomoću plinskih gorionika možete kuvati marmeladu, pasterizovati sok, možete napraviti savršeni lovački gulaš. Plinski gorionik možete postaviti ispod ploče za pečenje i napraviti odličan piknik i oduševite svoje goste svojim roštiljskim majstorijama

Potrošnja po gorioniku je 190 gr/ h.

Karakteristike proizvoda :

  • Dimenzije gorionika 45 cm x 25 cm
  • Visina gorionika, sa nogicama iznosi 11 cm
  • Širina jednog gorionika iznosi 10 cm
  • Snaga gorionika: 2 x 3 kW
  • Pritisak: 28- 30 mbar

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

 

 

Dodatne informacije

Težina 6 kg

Možda će vam se svideti …

Scroll