Nož za otkoštavanje TRAMONTINA Master

Karakteristike proizvoda :

  • Sečivo od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika dužine 16 cm
  • Polipropilenska anatomska drška dužine 14 cm
  • Nož dužine 30 cm
  • Antimikrobna zaštita sečiva

1.490,00 RSD

Šifra proizvoda: 1484 Kategorija:

Opis

Nož za otkoštavanje TRAMONTINA – poseduje tanko, fleksibilno sečivo osmišljeno za odvajanje velikih delova mesa od kostiju. Bilo da se profesionalno bavite kuvanjem ili ste početnik / amater ova vrsta noža mora se naći na Vašoj listi noževa. Poslužiće Vam i kao nož za filetiranje sa nešto većim sečivom.

Sečivo ovog noža, dužine 16 cm izrađeno je od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika. Termički je obrađeno ( očvršćivanje – zagrevanje sečiva, ispod nule( hlađenje od 50 do – 196°C) i kaljenjem ( povećanjem elastičnosti čelika )), sa garantovanim srednjim nivoom tvrdoće.

Nož za otkoštavanje TRAMONTINA poseduje anatomski izrađenu  polipropilensku dršku, dužine 14 cm, koja se direktno ubrizgava na čelični nosač, pružiće Vam udobnost tokom korišćenja, a takođe, obezbeđuje i sigurnost.

Tramontina noževi, najpoznatije Brazilske marke, izrađeni su od najkvalitrtnijih materijala koji Vam garantuju lako oštrenje, kao i dug životni vek. Ovaj nož  kolekcije Profissional MASTER ( linija je odobrena od strane NSF – Nacionalne Sanitarne Fondacije ) izrađen je tako da Vam olakša i smanji vreme provedeno u kuhinji. Poseduje antimikrobnu zaštitu sečiva -sprečava i smanjuje rast bakterija i gljivica.

Karakteristike proizvoda :

  • Sečivo od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika dužine 16 cm
  • Polipropilenska anatomska drška dužine 14 cm
  • Nož dužine 30 cm
  • Antimikrobna zaštita sečiva

*Upotreba i održavanje TRAMONTINA *

-Pre prve upotrebe,preporučujemo Vam da pribor operete ručno,toplom vodom i deterdžentom.Isperite i dobro osušite.
-Nemojte potapati ili ostavljkati ostatke hrane na priboruza jelo duže vreme ( Može doći do površinskih oštećenja/ ili mrlja na priboru).
-Uz pribor za jelo preporučujemo korišćenje drvenih ili poliuretanskih daski za sečenje.Ne preporučujemo staklene ili mermerne površine za sečenje,jer se oštra ivica moće brzo oštetiti.
-Ne preporučujemo da pribor koristite kao otvarač ili odvijač.
-Nikada nemojte hvatati ili uvrtati sečiva.
-Pribor Tramontina je vodootporan i pogodan za pranje u mašini za pranje posuđa. Grubi deterdženti za pranje mogu vremenom ga potamneti.Preporučujemo ručno pranje i temeljno sušenje nakon svake upotrebe.
-za oštrenje koristite čelik za oštrenje ili drugi alat za oštrenje da biste brusili ivicu noža.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg

Naziv proizvoda: Nož za otkoštavanje  TRAMONTINA
Vrsta robe: Nož
Zemlja porekla: Brazil
Uvoznik: „Gasiks“ Tech, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll