Nož za ribolov Tramontina

Karakteristike proizvoda :

  • Dužina noža 27 cm
  • Dužina sečiva 16,5 cm
  • Polipropilenska drška
  • Polipropilenski omotač sa oštricom

1.490,00 RSD

Šifra proizvoda: 1489 Kategorija:

Opis

Nož za ribolov Tramontina – nova linija noževa za ribu najpoznatije Brazilske marke TRAMONTINA . Nož inovativnog dizajna , izrađen od različitih materijala koji mu obezbeđuju sigurnost,a Vama pruža zadovoljstvo u vežbanju sportskog ribolova . T-flex ekskluzivna Tramontina tehnologija koja pruža maksimalnu  fleksibilnost sečiva i omogućava različite vrste rezanja i rukovanja,pored kapaciteta za filetiranje . X-cut je polipropilenski omotač i integrisani uređaj za oštrenje, ekskluzivni Tramontina dizajn za oštrenje Vašeg noža . T-inox predstavlja ekskluzivni Tramontina proces za pripremu i obradu sečiva od nerđajućeg čelika i koristi se za novu liniju sportskih noževa.

*Ovaj nož za ribolov Tramontina predstavlja alat za sečenje i ne trebate ga koristiti u svrhe za koje nije dizajniran . Potrudite se da nož bude oštar u svakom trenutku . Izbegavajte postupke koji mogu da oštete ivicu noža . Operite i osušite nož pre nego što ga odložite . Uvek održavajte omotač čistim i suvim .

Karakteristike proizvoda :

  • Dužina noža 27 cm
  • Dužina sečiva 16,5 cm
  • Polipropilenska drška
  • Polipropilenski omotač sa oštricom

*Upotreba i održavanje TRAMONTINA *

-Pre prve upotrebe,preporučujemo Vam da pribor operete ručno,toplom vodom i deterdžentom.Isperite i dobro osušite.
-Nemojte potapati ili ostavljkati ostatke hrane na priboruza jelo duže vreme ( Može doći do površinskih oštećenja/ ili mrlja na priboru).
-Uz pribor za jelo preporučujemo korišćenje drvenih ili poliuretanskih daski za sečenje.Ne preporučujemo staklene ili mermerne površine za sečenje,jer se oštra ivica moće brzo oštetiti.
-Ne preporučujemo da pribor koristite kao otvarač ili odvijač.
-Nikada nemojte hvatati ili uvrtati sečiva.
-Pribor Tramontina je vodootporan i pogodan za pranje u mašini za pranje posuža,ali ga grubi deterdženti za pranje ogu vremenom potamneti.Preporučujemo ručno pranje i temeljno sušenje nakon svake upotrebe.
-za oštrenje koristite čelik za oštrenje ili drugi alat za oštrenje da biste brusili ivicu noža.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava , ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške .
** Sve cene su sa PDV – om .

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg

Naziv proizvoda: Nož  za ribolov Tramontina sa omotačem
Vrsta robe: Nož
Zemlja porekla: Brazil
Uvoznik: „Gasiks“ Tech, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll