Opis
Nož za sir TRAMONTINA- za sve vrste tvrdih i polutvrdih sireva. Jedinstveni noževi za sečenje sira ne bi trebali koristiti za druge namene, jer su vrlo specijalizovani. Nož za sir TRAMONTINA izrađen je od sečiva i drške, koja treba biti iznad sečiva, kako bi sečenje sira bilo lakše, i pritisak bio ravnomerno raspoređen. Kraj sečiva je izrađen iz dva dela, što možete koristiti kao viljušku za sir.
Nož za sir TRAMONTINA poseduje sečicu izrađenu od nerđajućeg čelika, i prilagođena je sečenju pod pritiskom. Rupe koje su izrađene na sečivu noža, pomažu Vam kako proizvod ne bi prijanjao za sečivo i samim tim ne bi došlo do mešanja. Za različite vrste proizvoda postoji i odgovarajući alat za serviranje, tako izaberite savršeni nož za sir koji će Vam omogućiti da osetite jedinstveni ukus svakog zalogaja.
Karakteristike proizvoda :
- Najpoznatiji Brazilski brend TRAMONTINA
- Sečivo izrađeno od nerđajućeg čelika
- Dužina noža 27 cm
- Dužina sečiva 14 cm
*Upotreba i održavanje TRAMONTINA *
-Pre prve upotrebe,preporučujemo Vam da pribor operete ručno,toplom vodom i deterdžentom.Isperite i dobro osušite.
-Nemojte potapati ili ostavljkati ostatke hrane na priboruza jelo duže vreme ( Može doći do površinskih oštećenja/ ili mrlja na priboru).
-Uz pribor za jelo preporučujemo korišćenje drvenih ili poliuretanskih daski za sečenje.Ne preporučujemo staklene ili mermerne površine za sečenje,jer se oštra ivica moće brzo oštetiti.
-Ne preporučujemo da pribor koristite kao otvarač ili odvijač.
-Nikada nemojte hvatati ili uvrtati sečiva.
-Pribor Tramontina je vodootporan i pogodan za pranje u mašini za pranje posuđa,ali ga grubi deterdženti za pranje mogu vremenom potamneti.Preporučujemo ručno pranje i temeljno sušenje nakon svake upotrebe.
-za oštrenje koristite čelik za oštrenje ili drugi alat za oštrenje da biste brusili ivicu noža.
* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.