Akcija!

Plinski gorionik liveni sa tri ventila

Poseduje tri ventila za regulisanje plamena.

Dimenzije gorionika: 47x24x10 cm.

Šifra proizvoda:498

4.150,00 RSD

Šifra proizvoda: 498 Kategorija:

Opis

Plinski gorionik liveni sa tri ventila je sačinjen od livenog gvožđa, poseduje priključak za crevo za propan-butan gas. Pogodan je za spremanje zimnice, za manje kazane za pečenje rakije, može se koristiti i u industriji za zagrevanje kazana sa topljivim materijama ( smole, bitumen), kao i za zagrevanje kaminskih peći. Takođe, na ovom gorioniku možete koristiti i livenu roštilj ploču, vok ili tiganj.

Plinski gorionik liveni sa tri ventila- Poseduje tri ventila za regulisanje plamena. Za rad koristi regulator niskog pritiska 1, 5 kg, 28/ 30 mbar, koji nije uračunat u cenu proizvoda. Zbog materijala, od koga je izrađen, veoma je izdržljiv. Dimenzije gorionika: 47 x 24 x 10 cm.

Plinske gorionike možete koristiti tokom cele godine. Gorionici su pogodni za zagrevanje različitih posuda, kao i ploča za pečenje hrane. Pomoću plinskih gorionika možete kuvati marmeladu, pasterizovati sok, možete napraviti savršeni lovački gulaš. Plinski gorionik možete postaviti ispod ploče za pečenje i napraviti odličan piknik i oduševite svoje goste svojim roštiljskim majstorijama.

Proizvođač: Womax, Nemačka

Šifra proizvoda:498

Karakteristike proizvoda :

  • Gorionik sa tri ventila
  • Dimenzije gorionika: 47 cm x 24 cm x 10 cm.
  • Pogodan za kazane, spremanje zimnice, ploče

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 6,5 kg

Naziv proizvoda: Plinski gorionik liveni sa tri ventila
Vrsta robe: Plinski gorionik
Zemlja porekla: P.R.C.
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Scroll