Plinski roštilj, rešo na kartušu – Safari Chef

Koristi plinske kartuše od 500 g.

22.990,00 RSD+ Besplatna dostava

Opis

Plinski roštilj Safari Chef je idealan za kampovanja, izlete, spremanje hrane na terasi, u dvorištu itd. Safari Chef je predviđen za spremanje hrane na 5 načina:

  • Roštiljanje – koristi se rešetka za roštilj, čime se može spremiti izvrsni ražnići ili bilo koje drugo meso bez masnoće;
  • Pečenje – korišćenjem ravne nelepljive  površine roštilj ploče može se pripremati meso, palačnke itd.
  • Grilovanje: Rebratsa strana roštilj ploče je idealna za grilovanje ribe, povrća itd.
  • Kuvanje: Na ovom plinskom roštilju se može kuvati hrana, kao posuda za kuvanje se koristi poklopac u kom može da se skuva čorba ili supa za 4 osobe.
  • Efekat plinske peći se dobija kada se poklopi hrana sa poklopcem, čime se dobija efekat pećnice i svi ukusi ostaju unutra čime se dobija prepoznatljiv ukus.

Uz plinski roštilj se dobijaju torbice za roštilj ploču i rešetku. Safari Chef poseduje sklopive nogare, tako da se lako može spakovati i uvek je spreman za put. Kada se sklopi pakuje se u Cadac torbu sa svim svojim dodatnim delovima. Koristi plinske kartuše od 500 g.

* Kartuša nije uračunata u cenu proizvoda

Proizvođač: Cadac, Južna Afrika

Šifra proizvoda: 0166

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 5,2 kg

Scroll