Rakijske čaše set

Karakteristike proizvoda :

  • Rakijske čaše u setu od 6 komada
  • Zapremina čaše iznosi 0, 3 dl
  • Dolaze u sopstvenom pakovanju

290,00 RSD

Šifra proizvoda: 803 Kategorija:

Opis

Rakijske čaše set od 6 čašica. Dobra rakija zahteva i pravlino posluženje i adekvatnu temperaturu, kako biste uživali u njenom savršenom ukusu i vrhnuskom kvalitetu.

Po tradiciji, rakija se služi u malim čašama, čija zapremina ne bi smela biti veća od 0. 5 dl. Rakiju bi trebalo piti hladnu, ali ne ni suviše rashlađenu, jer u tom slučaju njen ukus neće doći do punog izražaja. Optimalna temperatura za služenje rakije iznosi 14 °C do 20 °C ( zavisno od toga da li služite tzv. odležanu ili neodležanu rakiju). Nemojte preterivati u hlaženju rakije, kako ne biste izgubili njene fine arome.

Rakijske čaše set imaju zapreminu 0,3 dl, sa užim grlom, u kojima, prema bontonu, rakiju sipate do 65 odsto napunjenosti čaše. Kada služite rakiju, nakon otvaranja flaše sačekajte da odstoji oko minut, nakon toga sipajte u čaše. Nakon posluženja i konzumenti bi trebalo da sačekaju minut do degustacije. Tek tada možete osetiti pun i originalan ukus rakije.

Karakteristike proizvoda :

  • Rakijske čaše u setu od 6 komada
  • Zapremina čaše iznosi 0, 3 dl
  • Dolaze u sopstvenom pakovanju

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 0,3 kg

Naziv proizvoda: Rakijske čaše set
Vrsta robe: Čaše za rakiju
Zemlja porekla: N.R.K
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll