Šerpica od livenog gvožđa 250 ml

Karakteristike proizvoda  :

  • Zapremina šerpice 250 ml
  • Prečnik šerpice iznosi 10 cm
  • Dubina šerpice iznosi 5 cm
  • Poseduje ručice, kao i poklopac

1.250,00 RSD

Šifra proizvoda: 2135 Kategorije: , ,

Opis

Šerpica od livenog gvožđa 250 ml- idealna za pripremanje manjih obroka, podgrevanje hrane, pripremu soseva… Izrađena od visokokvalitetnog livenog gvožđa.

Liveno posuđe je idealno rešenje za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane. Ovo posuđe možete koristiti kod kuće, ali i u prirodi. Ovaj tiganj pogodan je za pripremu palačinki/ tortilja, za pečenje u rerni, kao i za roštiljanje u prirodi, sa ili bez ulja…

Šerpica od livenog gvožđa 250 ml- zapremine 250 ml, poseduje dve ručice za lakše prenošenje, kao i polopac sa ručicom. Liveno gvožđe održava temperaturu pa će Vaš obrok ostati topao duže vreme. Pogodna je za korišćenje na indukcionim pločama, kao i na svim ostalim grejnim površinama.

Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni. Takođe, hrana u njemu dugo ostaje topla. Pre upotrebe potrebno je malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji.

Karakteristike proizvoda  :

  • Zapremina šerpice 250 ml
  • Prečnik šerpice iznosi 10 cm
  • Dubina šerpice iznosi 5 cm
  • Poseduje ručice, kao i poklopac

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 1 kg

Naziv proizvoda: Šerpica od livenog gvožđa 250 ml
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla:  P.R.C
Distributer: T.U.R Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll