Termos metalni

Karakteristike proizvoda :

  • Metalni termos ,unutrušnji zid poseduje staklenu oblogu
  • Poseduje traku za lakše prenošenje,kao i poklopac-šolju
  • Zapremine 500 ml
  • Održava temperaturu do 6 sati

1.050,00 RSD

Šifra proizvoda: 921 Kategorija:

Opis

Termos metalni- Predstavlja posudu za skladištenje, koja znatno produžava vreme tokom kojeg tečnost unutar nje ostaje toplija ili hladnija u odnosu na okruženje. Termosi se sastoje iz dve posude, koje su postavljenje jedna u drugu, i spojene na vratu. Između ove dve posude nalazi se delimično evakuisani vazduh- parcijalni vakuum. Kod termosa, parcijalni vakuum smanjuje prenošenje toplote. Termosi se izrađuju od metala,borosilikatnog stakla ili plastike, dok se otvori zatvaraju polietilenskom plastikom.

Termos metalni zapremine 500 ml, izrađen je sa duplim zidom. Unutršanjost zida poseduje staklenu oblogu koja održava tempraturu tečnosti. POseduje pumpicu za lakše korišćenje. Termos poseduje i traku kako biste lakše transportovali. Poklopac izrađen od kvalitetne plastike koji će Vam poslužiti kao šoljica.

Pre korišćenja termosa, napunite ga vrelom vodom za tople napitke, a hladnom vodom za hladne napitke. Ostavite tri minuta. Zatvorite termos. Na ovaj način, izolacija termosa biće još veća. Prilikom korišćenja termosa dobro zatvorite poklopac. Održava temperaturu tečnosti do 6 sati. Temperatura maximalno 75 °C

Karakteristike proizvoda :

  • Metalni termos ,unutrušnji zid poseduje staklenu oblogu
  • Poseduje traku za lakše prenošenje,kao i poklopac-šolju
  • Zapremine 500 ml
  • Održava temperaturu do 6 sati

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 0,330 kg

Naziv proizvoda: Termos metalni
Vrsta robe: Termos
Zemlja porekla: Kina
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll