Akcija!

Granitna šerpa 24 cm – bordo

 

Dimenzije:

Prečnik: 24 cm

Dubina: 11 cm

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 929 Kategorije: , , ,

Opis

Granitna šerpa 24 cm – bordo pogodna je za spremanje supa, kuvanih jela itd. Pogodna je za rernu jer su drške metalne, presvučene granitom. Uz svaku šerpu se dobija i guma koja se može staviti na ručice radi lakšeg korišćenja. Granitna površina je nelepljiva tako da se u šerpi može pržiti uz minimalnu količinu ulja. Ovu posudu nemojte zagrevati prazne, uvek dodajte kašičicu ulja ili vode, kako ne bi došlo do pucanja granitnog premaza. Čista površina granitnog posuđa neće menjati ukus i boju hrane,kao ni njenu nutritivnu vrednost.

Unutrašnjost, kao i spoljašnost, granitnih posuda presvučene su višeslojnim premazom sa česticama granita i titanijuma, što omogućava da efikasno provode toplotu i ne dozvoljavaju lepljenje namirnica. Granitni premaz na čeličnoj ili aluminijumskoj podlozi je potpuno prirodan i bez nezdravih hemikalija.

Šerpa 24 cm je pogodna za spremanje na svim vrstama grejnih pvršina ( za indukcione površine mora biti posebno naznačeno).

Granitna šerpa 24 cm – bordo poseduje stakleni poklopac.

Dimenzije:

Prečnik: 24 cm

Dubina: 11 cm

Kako bi Vam posuđe sa premazom od granita duže trajalo,morate ga koristiti na ispravan način.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

 

Dodatne informacije

Težina 1,7 kg

Naziv proizvoda: Granitna šerpa 24 cm
Vrsta robe:  Granitno posuđe
Zemlja porekla:  N.R.K
Uvoznik: „Gasiks“ Tech, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Scroll