Akcija!

Višenamenski set od 2 livena tiganja – pekač

6.392,00 RSD

Opis

Višenamenski set od 2 livena tiganja – pekač- U kuhinji ili iznad logorske vatre, višenamenski set od 2 livena tiganja vam nudi beskrajne mogućnosti za kuvanje i pečenje. Poseduje duboki tiganj koji se može koristiti za prženje, pečenje, dinstanje itd. Sa poklopcem se može koristiti kao pekač, sač u vašoj rerni ili na žaru. Poklopac je plitak tiganj koji je idealan za pečenje mesa, povrća, jaja itd. Višenamenski set od 2 tiganja ima odlučnu distribuciju toplote i idealan je za ravnomerno kuvanje.

Ovaj Višenamenski set od 2 livena tiganja – pekač može se koristiti na indukcionoj ploči, staklokeramičkoj ploči, ringli, plinskom gorioniku, rerni, žaru, vatri itd.

Liveni set je namenjen za decenijsko kuvanje u njemu. Liveno posuđe je tradicionalno i večno posuđe koje vole da koriste vrhunksi kuvari, ali i avanturisti u prirodi.,

Liveno posuđe je bezbezdno i efikasno u kuhinji. Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni.

Tehničke karakteristike:

  • Prečnik tiganja 27,5 cm
  • Prečnik sa ručicama 42 cm
  • Dubina dubokog tiganja: 8 cm
  • Dubina plitkog tiganja: 4 cm
  • Težina: 4,9 kg

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 5 kg

Naziv proizvoda:  Čiveni višenamenski set
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla:  P.R.C
Distributer: Tur Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Scroll