Akcija!

Kartuša 500 gr sa navojem EL GAZ

Karakteristike proizvodada :

  • Plinska kartuša 500 gr
  • Sa ženskim navojem
  • Nije punjiva

695,60 RSD

Šifra proizvoda: 1555 Kategorija:

Opis

Kartuša 500 gr sa navojem EL GAZ – plinski patron od 500 gr sa ženskim navojem. Sadrži smesu butan propan gasa. Kod ove kartuše plin je pod pritiskom, morate se pridržavati uputstva za upotrebu.

Kartuša 500 gr sa navojem EL GAZ ne smete držati na vrućini, u blizini vrućih površina, iskri, otvorenog plamena ili drugih izvora paljenja. Kartušu morate zaštiti od sunčeve svetlosti.

Kartušu ne izlagati temperaturi većoj od 50 °C. Ovaj plinski patron kompatibilan je sa sa plinskim urežajima EL GAZ , kao i sa uređajima sa navojnim priključkom 7/16 i sličnim ( u skladu sa EN 521 : 2019).

Prilikom korišćenja plinskih kartuša, kao i uređaja koji rade na kartuše, pridržavajte se preporuka i uputstava za upotrebu.

NIJE PUNJIVA

Karakteristike proizvodada :

  • Plinska kartuša 500 gr
  • Sa ženskim navojem
  • Nije punjiva

*Boce čuvati na hladnom i tamnom mestu, od direktnog uticaja sunca. Ne izlagati temperaturama višim od 50°C. Bocu skladištiti na bezbednom mestu, van domašaja dece. Praznu bocu menjajte samo u prostorijama sa dobrom ventilacijom ili na otvorenom. Boce ne menjajte u blizini zapaljivih predmeta.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 0,7 kg

Naziv proizvoda: Plinska kartuša 500 gr sa navojem
Vrsta robe: Plinske boce
Zemlja porekla: Grčka
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll