Akcija!

Komplet za spremanje zimnice 1 40×40

Karakteristike kompleta:

  • Dimenzije gorionika: 25x35x14 cm
  • Dimenzije ploče: 40×40 cm, debljina 4mm

4.265,50 RSD

Šifra proizvoda: 829, 1068 Kategorije: ,

Opis

Komplet za spremanje zimnice 1 40×40 sadrži :

*Kazanski liveni gorionik Mini izrađen od livenog gvožđa. Sadrži ventil i priključak sa standrdno crevo za TNG. Za ovaj gorionik se koristi regulator niskog pritiska od 30 mbar (nije uračunat u cenu proizvoda). Idealna je za spremanje hrane u kući, kao i u prirodi. Zbog materijala od kog je sačinjen veoma je izdržljiv. Dimenzije proizvoda su 26, 5 cm x 26, 5 cm x 9 cm. Prečnik gorionika 12 cm.

*Ploču od kotlovskog lima dimenzija 40×40 cm. Gorionik se može koristiti i za pripremanje hrane , zahvaljujući svom postolju. Komplet je idealan za pečenje paprike, pripremanje roštilja, kuvanje ajvara i džema, pripremanje i drugih ukusnih jela.

Komplet za spremanje zimnice 1 40×40 Karakteristike :

  • Dimenzije gorionika: 25x35x14 cm
  • Dimenzije ploče: 40×40 cm, debljina 4mm

* Plinske gorionike mođete koristiti tokom cele godine. Prednost plinskih gorionika je zagrevanje različitih posuda, kao i ploča za pečenje hrane. Pomoću gorionika na plin možete kuvati marmeladu, pasterizovati sok, možete napraviti savršeni lovački gulaš. Plinski gorionik možete postaviti ispod ploče za pečenje i napraviti odličan piknik i oduševite svoje goste svojim roštiljskim majstorijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 10 kg

Naziv proizvoda: Komplet za spremanje zimnice 40 x 40
Vrsta robe: Komplet za spremanje zimnice
Zemlja porekla:  P.R.C / Srbija
Distributer: Tur Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Scroll