Liveni kotlić 25 cm

Najveće dimenzije kotilića su:

  • Širina: 26 cm
  • Visina: 11  cm

4.560,00 RSD

Šifra proizvoda: 1135 Kategorije: , ,

Opis

Liveni kotlić 25 cm se koriste za tradicionalno pripremanje hrane, širom Evrope i Afrike, još od 1.600. godine. Kotlići se mogu koristiti za spremanje hrane u prirodi na žaru i ćumuru, a zbog veličine i dizajna liveni kotlić od 4l se može koristiti i u domaćinstvu na plinskim šporetima i rešoima. Kotlići trpe temperaturu do 500°C i jela ostaju dugo topla nakon pripreme.

Liveni kotlić 25 cm sadrži gvozdeni nosač, što omogućava lako prenošenje.. Lak je za održavanje. Pre i posle svake upotrebe, potrebno je nauljiti ga.

Liveno posuđe je bezbezdno i efikasno u kuhinji. Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni.

Najveće dimenzije kotilića su:

  • Širina: 26 cm
  • Visina: 11  cm

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 4,7 kg

Naziv proizvoda: Liveni kotlić 25 cm
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla: P.R.C.
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Scroll