Liveni GRILL tiganj

Livenu GRILL tiganj :

  • Dimenzije tiganja : 27 cm x 27 cm
  • Težina tiganja : 2, 9 kg
  • Za pečenje, dinstanje, prženje, grilovanje
  • Neuništiv i višenamenski

3.990,00 RSD

Kategorije: ,

Opis

Liveni  GRILL tiganj. Savršen je za roštilj kod kuće na šporetu ili rešou, kao i u prirodi. Zbog kvalitetnog gusa iz koga je izliven i svoje rebraste površine, mnogi ga smatraju prenosivom roštilj pločom. Pogodan je za sve vrste šporeta, može se koristiti i direktno na žaru, kao i u rerni. Trpi velike temperature i hrana se na njemu ne lepi.

Liveni GRILL tiganj, kada se zagreje,  može da peče i nekoliko centimetara hrane iznad svoje površine, jer emituje veću toplotu ( i do 10 puta duže od posuda napravljenih od npr. nerđajućeg čelika). Na livenom GRILL tiganju možete da pečete, dinstate, grilujete,  jednostavno sve vrste spremanja hrane. Tiganj je lak za održavanje. Posle svake upotrebe, kada se osuši, potrebno je nauljiti ga.

Liveno posuđe je bezbezdno i efikasno u kuhinji. Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni.

Karakteristike proizvoda:

  • 27 × 27 cm (prečnik gornjeg dela tiganja sa odlivcima)
  • Težina: 2, 9 kg

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 2,9 kg

Naziv proizvoda: Liveni GRILL tiganj HFS2727
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla:  P.R.C
Distributer: Tur Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll