Livena roštilj ploča dvostrana

– Dimenzije ploče (radna površina): 42,5 x 23 cm

– Dimenzije ploče sa ručicama: 50,5×23,5

– Težina: 3,3 kg

-Šifra proizvoda:759

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 759 Kategorije: , , ,

Opis

Livena roštilj ploča dvostrana poseduje jednu stranu koja je idealna za grilovanje svih vrsta povrća i mesa. Druga, ravna strana je pogodna za spremanje mesa, jaja, palačinki itd. Ploča se može koristiti i za serviranje pripremljene hrane. Livena roštilj ploča će hranu dugo održavati toplom. Ploča se može koristiti na šporetu, rešou, kao i u prirodi na direktnoj vatri.

Livena roštilj ploča dvostrana je laka za održavanje.

Dovoljno je da se pre upotrebe malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji. Kada se zagreje, čarolija može da počne. Zahvaljujući rebrsatoj površini i gusu koji je dobar provodnik toplote, za par minuta možete izgrilovati ribu, piletinu, povrće itd.

Liveno posuđe je bezbezdno i efikasno u kuhinji. Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni.

Posle svake upotrebe, kada se osuši, nauljiti je.

Karakteristike:

  • Dimenzije ploče (radna površina): 42,5 x 23 cm
  • Dimenzije ploče sa ručicama: 50,5×23,5
  • Težina: 3,3 kg

-Šifra proizvoda:759

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 3,5 kg

Naziv proizvoda: Liveni tiganj sa drvenom drškom 30cm
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla: P.R.C.
Uvoznik: „Gasiks“ Tech, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Scroll