Livena roštilj ploča okrugla sa inox ručicama

Karakteristike proizvoda:

  • Poseduje inox ručice
  • Pogodna za sve vrste šporeta
  • Prečnik: 30 cm,
  • Težina: 3,55 kg

3.670,00 RSD

Šifra proizvoda: 1673 Kategorije: , , ,

Opis

Livena roštilj ploča okrugla sa inox ručicama ima dva lica. Jedno lice je gril roštilj ploča i idealno je za grilovanje mesa i povrća. Drugo lice je ravna roštilj ploča pogodna za pripremu jaja, testa, sendviča itd. Čelične ručice, interesantnog dizajna su podesive i mogu se okretati za 180° , u zavisnosti koja se strana koristi.

Liveno posuđe je idealno rešenje za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane. Ovo posuđe možete koristiti kod kuće, ali i u prirodi. Ovaj tiganj pogodan je za pripremu palačinki/ tortilja, za pečenje u rerni, kao i za roštiljanje u prirodi, sa ili bez ulja…

Livena roštilj ploča okrugla sa inox ručicama – Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni. Takođe, hrana u njemu dugo ostaje topla. Pre upotrebe potrebno je malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji.

 

Karakteristike proizvoda:

  • Poseduje inox ručice
  • Pogodna za sve vrste šporeta
  • Prečnik: 30 cm,
  • Težina: 3,55 kg

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 3,6 kg

Naziv proizvoda: Livena roštilj ploča sa inox ručicama
Vrsta robe: Livena roštilj ploča
Zemlja porekla: P.R.C.
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll