Livena gusana tanjirača/talandara

Karakteristike proizvoda:

  • Prečnik: 44 cm
  • Prečnik sa ručicama: 47,5 cm
  • Visina: 23 cm

4.890,00 RSD

Šifra proizvoda: 1972 Kategorije: , ,

Opis

Livena gusana tanjirača/talandara je idealna za kampovanja i pripremanje hrane u prirodi i dvorištu. Tanjirača poseduje tri čelične nožice koje se odvijaju. Idealna je za spremanje većih količina mesa, ribe itd. Pogodna je za pečenje paprike i drugog povrća. Laka je za održavanje. Pre i posle upotrebe, potrebno je nauljiti je.

Liveno posuđe je idealno rešenje za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane. Ovo posuđe možete koristiti kod kuće, ali i u prirodi, sa ili bez ulja.

Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni. Takođe, hrana u njemu dugo ostaje topla. Pre upotrebe potrebno je malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji.

Livena gusana tanjirača/talandara poseduje tri nogice koje po potrebi možete montirati i skinuti, zavisno od željene visine.

Karakteristike proizvoda:

  • Prečnik: 44 cm
  • Prečnik sa ručicama: 47,5 cm
  • Visina: 23 cm

Šifra proizvoda: 1972

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 5,3 kg

Naziv proizvoda: Talandara/Tanjirača Livena
Vrsta robe: Livena tanjirača
Zemlja porekla: P.R.C.
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Scroll