Liveni tiganj ELEGANCE

Karakteristike proizvoda :

  • Tiganj prečnika 27 cm
  • Drvena drška koja se može skinuti
  • Dubina tiganja iznosi 4 cm
  • Težina : 2, 5 kg

2.690,00 RSD

Šifra proizvoda: 2136 Kategorije: , ,

Opis

Liveni tiganj ELEGANCE- poseduje drvenu dršku koju možete skinuti. Idealan je za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane sa ili bez ulja. Može vam koristiti za  kuvanje ili pečenje u rerni do 500 °C (sve vrste hleba, pita i pica). Idealan je za roštiljanje kako kod kuće, tako i  u prirodi. Ovaj fenomenalni tiganj može Vam služiti i kao posuda za pečenje, bez drške.

Liveno posuđe je idealno rešenje za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane. Ovo posuđe možete koristiti kod kuće, ali i u prirodi. Ovaj tiganj pogodan je za pripremu palačinki/ tortilja, za pečenje u rerni, kao i za roštiljanje u prirodi, sa ili bez ulja…

Liveni tiganj ELEGANCE možete koristiti na svim vrstama šporeta, kao i u rerni( za korišćenje u rerni morate skinuti drvenu dršku). Možete ga koristiti u prirodi, na žaru…

Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni. Takođe, hrana u njemu dugo ostaje topla. Pre upotrebe potrebno je malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji.

Karakteristike proizvoda :

  • Tiganj prečnika 27 cm
  • Drvena drška koja se može skinuti
  • Dubina tiganja iznosi 4 cm
  • Težina : 2, 5 kg

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 2,5 kg

Naziv proizvoda: Liveni tiganj ELEGANCE
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla:  P.R.C
Distributer: T.U.R Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll