Liveni tiganj za palačinke

Karakteristike proizvoda :

  • Gusani tiganj za palačinke
  • Prečnik tiganja iznosi 28 cm
  • Dužina tiganja sa ručkom iznosi 42 cm
  • Težina tiganja 2. 2 kg

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 1968 Kategorije: , ,

Opis

Liveni tiganj za palačinke – fantastični tiganj koji će Vam koristiti kako za palačinke, tako i za mnoštvo drugih namirnica. Na ovom livenom tiganju možete pripremati jaja, omlet, povrće… Može Vam zameniti i ravnu roštilj ploču.

Liveno posuđe je idealno rešenje za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane. Ovo posuđe možete koristiti kod kuće, ali i u prirodi. Ovaj tiganj pogodan je za pripremu palačinki/ tortilja, za pečenje u rerni do 500 °C ( u njemu možete peći sve vrste hleba, peciva, pita..) kao i za roštiljanje u prirodi, sa ili bez ulja…

Liveni tiganj za palačinke možete koristiti u domaćinstvu na svim vrstama šporeta, čak i na indukcionim pločama, ali i u prirodi direktno na vatri ili žaru. Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni. Takođe, hrana u njemu dugo ostaje topla. Pre upotrebe potrebno je malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji.

 

Karakteristike proizvoda :

  • Gusani tiganj za palačinke
  • Prečnik tiganja iznosi 28 cm
  • Dužina tiganja sa ručkom iznosi 42 cm
  • Težina tiganja 2. 2 kg

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 2,8 kg

Naziv proizvoda: Liveni plitki tiganj
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla:  P.R.C
Distributer: T.U.R Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Scroll