Liveni vok sa postoljem

Karakteristike:

  • Prečnik sa ručicama: 30 cm
  • Visina: 7 cm
  • Težina: 3,1 kg

Nema na zalihama

Opis

Liveni vok sa postoljem, prečnika 30 cm sa ručicama. Idealan za spremanje hrane u prirodi na žaru ili kod kuće na šporetu ili rešou. Pored domaće kuhinje savršen je za spremanje i egzotičnih jela. Trpi velike temperature i hrana se na njemu ne lepi.

Liveni vok sa postoljem poseduje i inox nosač koji služi za lakše rukovanje i serviranje hrane. Liveni vok je lak za održavanje. Posle svake upotrebe, kada se opere i osuši, dovoljno je premazati ga uljem.

Liveno posuđe je bezbezdno i efikasno u kuhinji. Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni.

Karakteristike:

  • Prečnik sa ručicama: 30 cm
  • Visina: 7 cm
  • Težina: 3,1 kg

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 2,5 kg

Naziv proizvoda: Liveni vok sa postoljem
Vrsta robe: Liveni vok tiganj
Zemlja porekla: P.R.C.
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Scroll