Metalni poslužavnik

490,00 RSD

Šifra proizvoda: 2176 Kategorija:

Opis

Metalni poslužavnik veoma interesantnog dizajna, koji će Vam pomoći u posluživanju pića ili posluženja, u svakom trenutku. Obično poslužavni ostanu zarobljeni, po strani, do dolaska gostijju, ali sa ovim elegantnim poslužavnikom to ne mora biti slučaj. Možete ga koristiti i kao dekoraciju za svoju trpezu, svakodnevno. Uz pomoć ovog poslužavnika možete obezbediti bolju organizaciju prostora, svakodnevno.

Metalni poslužavnik izrađen je od nerđajućeg lima- inox- a. Veoma interesantog i elegantnog dizajna. Poseduje visoku zaobljenu ivicu, što će Vam olakšati prenošenje posluženja. Vaši gosti biće oduševljeni u lepo dekorisanom posluženju i serviranom osveženju, na ovom fantastičnom poslužavniku. Poslužavnik je prečnika 27 cm i visine 3 cm.

Poslužavnici su veoma laki za održavanje. Dovoljno je da ih prebrišete vlažnom krpom. Preporučujemo ručno pranje, sa toplom vodom i malom količinom deterdženta.

Karakteristike proizvoda :

  • Poslužavnik prečnika 27 cm i visine 3 cm
  • Modernog elegantnog dizajna
  • Izrađen od metala
  • Dostupan u bojama : crna i siva( svetla)
  • Ukoliko želite određenu boju naglasite prilikom porčivanja

* Boju šaljemo prema raspoloživim količinama na stanju, ukoliko ne naglasite drugačije

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 0,6 kg

Naziv proizvoda: Metalni poslužavnik
Vrsta robe: Poslužavnik
Zemlja porekla: P.R.C
Uvoznik: „Gasiks“ Tech, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll