Nož za filetiranje TRAMONTINA Master profesionalni

Karakteristike proizvoda :

  • Sečivo od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika dužine 15 , 5 cm
  • Anatomska polipropilenska drška dužine 14 cm
  • Nož dužine 29 , 5 cm
  • Antimikrobna zaštita sečiva

1.290,00 RSD

Šifra proizvoda: 2030 Kategorije: ,

Opis

Nož za filetiranje TRAMONTINA – neopravdano zapostavljeni nož , koji ne poseduje svaka kuhinja . Ovu vrstu noža odlikuje usko, sečivo , dužine 15 , 5 cm , oštrog vrha , koji je savitljiv . Ovom nožu možete biti zahvalni za rezanje tankih fileta mesa ili ribe , uz samu kost .

Oštar vrh sečiva omogućava Vam da napavite savršeno precizne rezove. Sečivo je izrađeno od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika , termički obrađeno .( očvršćivanje – zagrevanje sečiva , ispod nule( hlađenje od 50 do – 196°C) i kaljenjem ( povećanjem elastičnosti čelika )) . Garantovani srednji nivo tvrdoće .

Anatomski izrađena polipropilenska drška , koja se idrektno ubrizgava na čelični nosač , pružiće Vam udobnost prilikom korišćenja , a takođe obezbeđuje i veliku sigurnost . Svi noževi , najpoznatije Brazilske marke TRAMONTINA , izrađeni su od visokokvalitetnih materijala , što Vam garantuje lako oštrenje sečiva , kao dug životni vek.

Ovaj  nož iz kolekcije Profissional MASTER ( linija je odobrena od strane NSF – Nacionalne Sanitarne Fondacije ) izrađen je tako da Vam olakša i smanji vreme provedeno u kuhinji . Poseduje antimikrobnu zaštitu sečiva -sprečava i smanjuje rast bakterija i gljivica .

Karakteristike proizvoda :

  • Sečivo od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika dužine 15 , 5 cm
  • Anatomska polipropilenska drška dužine 14 cm
  • Nož dužine 29 , 5 cm
  • Antimikrobna zaštita sečiva

*Upotreba i održavanje TRAMONTINA *

-Pre prve upotrebe,preporučujemo Vam da pribor operete ručno,toplom vodom i deterdžentom.Isperite i dobro osušite.
-Nemojte potapati ili ostavljkati ostatke hrane na priboruza jelo duže vreme ( Može doći do površinskih oštećenja/ ili mrlja na priboru).
-Uz pribor za jelo preporučujemo korišćenje drvenih ili poliuretanskih daski za sečenje.Ne preporučujemo staklene ili mermerne površine za sečenje,jer se oštra ivica moće brzo oštetiti.
-Ne preporučujemo da pribor koristite kao otvarač ili odvijač.
-Nikada nemojte hvatati ili uvrtati sečiva.
-Pribor Tramontina je vodootporan i pogodan za pranje u mašini za pranje posuža,ali ga grubi deterdženti za pranje ogu vremenom potamneti.Preporučujemo ručno pranje i temeljno sušenje nakon svake upotrebe.
-za oštrenje koristite čelik za oštrenje ili drugi alat za oštrenje da biste brusili ivicu noža.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg

Naziv proizvoda: Nož za filetiranje TRAMONTINA
Vrsta robe: Nož
Zemlja porekla: Brazil
Uvoznik: „Gasiks“ Tech, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll