Plato za serviranje MANJI

Karakteristike proizvoda :

  • Daska za sečenje i serviranje
  • Izrađena od drveta manga
  • Dimenzije daske 36 cm x 26 cm
  • Preporučujemo  ručno pranje

1.100,00 RSD

Šifra proizvoda: 1495 Kategorije: ,

Opis

Plato za serviranje MANJI- višenamenska daska koja će Vam poslužiti za serviranje sira, predjela, malenih zalogaja, kao i mnoge druge hrane. Ova daske dodaće savršenu notu elegancije Vašem stolu.

Plato za serviranje- Daske su ručno izrađene od  čvrstog, prirodnog drveta manga. Zbog prirodne varijacije u strukturi drveta, ne možete pronaći dve potpuno iste daske. Veoma su lake za održavanje. Preporučujemo ručno pranje, toplom vodom i deterdžentom, najmanje 20 sekundi, nakon korišćenja, kako biste uklonili sve ostatke hrane. Preporučujemo da dasku premažete uljem nakon korišćenja, kako bi se održao zaštitni sloj.

Plato za serviranje MANJI poseduje savršenu zaobljenu ivicu. Savršena je za serviranje hleba i sireva, kao i suhomesnatih proizvoda.  Osim za serviranje, biće Vam savršeni pomoćnik i za sečenje namirnica, sireva, mesa, voća ili povrća.

Karakteristike proizvoda :

  • Daska za sečenje i serviranje
  • Izrađena od drveta manga
  • Dimenzije daske 36 cm x 26 cm
  • Preporučujemo  ručno pranje

Drveni pribor je zdraviji u odnosu na pribor napravljen od čelika ili plastike,jer se na drugim materijalima bakterije nesmetano zadržavaju i razvijaju,dok drvo im prirodnu otpornost koja uništava bakterije.Takođe,drvene daske štite Vaše noževe od ubrzanog tupljenja.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 0,9 kg

Naziv proizvoda: Plato za serviranje
Vrsta robe: Daska
Zemlja porekla: Indija
Distributer: TUR „Gasiks“, Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll