Livena presa

Karakteristike proizvoda :

  • Livena presa za rošilj / tople sendviče
  • Poseduje drvenu dršku
  • Dimenzije prese  iznose 21 cm x 10, 5 cm
  • Visina prese sa drškom iznosi 10 cm

1.590,00 RSD

Opis

Livena presa savršeno rešenje za pripremanje prave gurmanske magije. Presa je izrađena od visokokvalitetnog livenog gvožđa, i služiće Vam dugi niz godina. Praktčna pomoć za pripremanje roštilja, mesa, toplih sendviča…

Liveno posuđe je idealno rešenje za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane. Ovo posuđe možete koristiti kod kuće, ali i u prirodi. Ova presa pogodna je za pripremu roštilja, toplih sendviča…

Livena presa- potrebno je samo da je dobro zagrejete, držeći je na šporetu/ ploči, i kada Vam je potrebno spremna je za korišćenje. Poseduje drvenu ručicu, kako Vam se ručka ne bi grejala, i kako bi uvek bila spremna za upotrebu.

Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni. Takođe, hrana u njemu dugo ostaje topla. Pre upotrebe potrebno je malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji.

Karakteristike proizvoda :

  • Livena presa za rošilj / tople sendviče
  • Poseduje drvenu dršku
  • Dimenzije prese  iznose 21 cm x 10, 5 cm
  • Visina prese sa drškom iznosi 10 cm

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

 

Dodatne informacije

Težina 1,5 kg

Naziv proizvoda: Livena presa
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla:  P.R.C
Distributer: T.U.R Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll