Preporučujemo

Liveni višenamenski pekač

Karakteristike proizvoda :

  • Prečnik dublje posude iznosi 26 cm ( bez ručica)
  • Dubina posude iznosi 11 cm
  • Prečnik pliće posude iznosi 24 cm ( bez ručica)
  • Dubina posude iznosi 4 cm

Nema na zalihama

Opis

Liveni višenamenski pekač- idealan set od dve posude. Za korišćenje u kuhinji na šporetu, u rerni,iznad logorske vatre u prirodi… Ova fantastična poduda- pekač nudi Vam bezbroj mogućnosti za tradicionalno i zdravo pripremanje hrane kući ilči u prirodi, sa ili bez ulja… Poseduje duboku posudu i plitku posudu sa ručicama. Ovaj pekač ima dobru distribuciju toplote i savršen je za ravnomerno kuvanje.

Liveni višenamenski pekač možete koristiti na svim vrstama šporeta, rerni, žaru, vatri… Namenjen za decenijsko kuvanje u njemu. Liveno posuđe je tradicionalno i večno posuđe koje vole da koriste vrhunksi kuvari, ali i avanturisti u prirodi.

Iako je liveno posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni. Takođe, hrana u njemu dugo ostaje topla. Pre upotrebe potrebno je malo naulji sa običnim uljem, kokosovim, lanenim ili uljem po Vašoj želji.

Karakteristike proizvoda :

  • Prečnik dublje posude iznosi 26 cm ( bez ručica)
  • Dubina posude iznosi 11 cm
  • Prečnik pliće posude iznosi 24 cm ( bez ručica)
  • Dubina posude iznosi 4 cm

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 6 kg

Naziv proizvoda: Liveni višenamenski pekač
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla:  P.R.C
Distributer: T.U.R Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll