Šerpa livena 24 cm sa emajlom

 

Karakteristike proizvoda :

  • Prečnik šerpe: 24 cm
  • Prečnik šerpe sa ručicama: 30 cm
  • Dubina šerpe: 11, 5 cm
  • Šerpa je presvučena emajlom, spolja i unutra

6.990,00 RSD

Šifra proizvoda: 1973 Kategorije: , ,

Opis

Šerpa livena 24 cm sa emajlom- od livenog gvožđa, presvučena emajlom. Emajl je unutrašnji i spoljašnji premaz. Omogućava lakše čišćenje i hrana se na njemu ne lepi. Šerpe od livenog gvožđa imaju svojstvo zadržavanja toplote. Livena šerpa omogućava kuvanje na nižim temperaturama i uz manju potrošnju električne energije.

Šerpa livena 24 cm sa emajlom poseduje posebno dizajnirani poklopac, koji zarobljava paru, ponovo je pretvara u tečno stanje i vraća je nazad u šerpu. Na taj način, sav ukus ostaje u jelu, i zadržava sve vitamine, minerale i druge hranljive sastojke. Ujednačena raspodela toplote preko cele površine šerpe omogućava odlične rezultate kuvanja, posebno kod jela koja zahtevaju duže kuvanje na nižim temperaturama.

Liveno posuđe je bezbezdno i efikasno u kuhinji. Iako je ovo posuđe teško, i potrebno mu je neko vreme da se zagreje, ono veoma dobro zadržava toplotu i pogodno je za korišćenje u rerni.

 

Karakteristike proizvoda :

  • Prečnik šerpe: 24 cm
  • Prečnik šerpe sa ručicama: 30 cm
  • Dubina šerpe: 11, 5 cm
  • Šerpa je presvučena emajlom, spolja i unutra

*Nakon svakog korišćenja livenih posuda potrebno je oprati ih u mlakoj vodi, sundjerom bez sapunice, dobro ih osušite i premažete tankim slojem ulja. Premazivanjem livenih posuda stvara se prirodni zaštitni sloj, koji površinu livenih posuda čini nelepljivom.

Livene posude mogu se koristiti na svim grejnim površinama, čak i na indukcijama.

** U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
*** Sve cene su sa PDV-om.

Dodatne informacije

Težina 6 kg

Naziv proizvoda: Livena emajlirana šerpa 24 cm
Vrsta robe: Liveno posuđe
Zemlja porekla:  P.R.C
Distributer: Tur Gasiks Čitluk, Kruševac
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …

Scroll