Opis
Mesarski nož Tramontina Mater profesionalni – jedan od noževa koji će Vam uvek biti pri ruci . Sa ovim nožem veoma lako i brzo možete obratiti meso, ali i voće i povrće, testo, ili narezati hleb.
Sečivo dužine 21, 5 cm , izrađeno od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, termički obrađeno ( očvršćivanje – zagrevanje sečiva, ispod nule (hlađenje od 50 do – 196°C) i kaljenjem ( povećanjem elastičnosti čelika )), sa garantovanim srednjim nivoom tvrdoće .
Mesarski nož Tramontina Master profesionalni poseduje anatomsku polipropilensku dršku, koja se idrektno ubrizgava na čelični nosač, pružiće Vam udobnost prilikom korišćenja, a takođe obezbeđuje i veliku sigurnost. Svi noževi, najpoznatije Brazilske marke TRAMONTINA, izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, što Vam garantuje lako oštrenje sečiva, kao dug životni vek.
Ovaj mesarski nož iz kolekcije Profissional MASTER ( linija je odobrena od strane NSF – Nacionalne Sanitarne Fondacije ) izrađen je tako da Vam olakša i smanji vreme provedeno u kuhinji. Poseduje antimikrobnu zaštitu sečiva -sprečava i smanjuje rast bakterija i gljivica.
Karakteristike proizvoda :
- Sečivo izraženo od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika dužine 21, 5 cm
- Anatomska polipropilenska drška dužine 13, 5 cm
- Dužina noža 35 cm
- Antimikrobna zaštita sečiva
*Upotreba i održavanje TRAMONTINA *
-Pre prve upotrebe,preporučujemo Vam da pribor operete ručno,toplom vodom i deterdžentom. Isperite i dobro osušite.
-Nemojte potapati ili ostavljkati ostatke hrane na priboruza jelo duže vreme ( Može doći do površinskih oštećenja/ ili mrlja na priboru).
-Uz pribor za jelo preporučujemo korišćenje drvenih ili poliuretanskih daski za sečenje. Ne preporučujemo staklene ili mermerne površine za sečenje,jer se oštra ivica moće brzo oštetiti.
-Ne preporučujemo da pribor koristite kao otvarač ili odvijač.
-Nikada nemojte hvatati ili uvrtati sečiva.
-Pribor Tramontina je vodootporan i pogodan za pranje u mašini za pranje posuža, ali ga grubi deterdženti za pranje ogu vremenom potamneti. Preporučujemo ručno pranje i temeljno sušenje nakon svake upotrebe.
-za oštrenje koristite čelik za oštrenje ili drugi alat za oštrenje da biste brusili ivicu noža.
* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.